STEUN MIJ - GA NAAR MIJN CROWDFUND PAGE

Lieve jij,

Nadat ik mijn eerste CD “Geschaafde Knieën, de 2e CD “Geschaafde Knieën Acoustic Live at Welcome Home” en mijn 3e CD “A Journey Within” heb gereleased en de mantra CD nog onderweg is, voel ik dat de tijd is aangebroken om al mijn Engelse muziek uit te gaan brengen.

Het kriebelt al lang en ik heb een boekenplank vol supergave nummers die heel graag de wereld in wil brengen!

Het opnemen en uitbrengen van muziek brengt een flink financieel plaatje met zich mee. Tot vandaag heb ik alles met liefde en volle overgave zelf gefinancierd en geïnvesteerd. Ik voel zo dat het de bedoeling is dit album op te gaan nemen, en daar heb ik jouw hulp nu bij nodig.

Je vind meer informatie op mijn crowdfund pagina 

Klankschalenconcert

Klankschalen, oorspronkelijk afkomstig uit Azië, worden al eeuwenlang gebruikt voor spirituele en therapeutische doeleinden. Ze zijn gemaakt van een speciale mix van metalen en worden vaak met de hand vervaardigd. Elke klankschaal heeft een unieke toon en resonantie, wat bijdraagt aan hun helende kracht.

 

Een klankschalenconcert biedt een unieke ervaring van diepe ontspanning. De harmonische trillingen van de klankschalen resoneren met ons lichaam op cellulair niveau, waardoor spanning en stress worden losgelaten. De rustgevende klanken creëren een meditatieve atmosfeer die de geest kalmeert en het lichaam in een staat van diepe ontspanning brengt.

Ervaar een klankschalenconcert

 Ervaar een klankschalenconcerten en maak een reis naar innerlijke rust en balans. Of je nu op zoek bent naar stressvermindering, emotionele heling of gewoon een unieke zintuiglijke ervaring, een klankschalenconcert biedt het allemaal. Laat je meevoeren op de golven van geluid en ontdek de magie van klanktherapie. 

 

Kijk in mijn agenda voor de aankomende klankschalenconcerten. Neem contact met mij op als je een klankschalenconcert wilt boeken voor jouw locatie/event.