STEUN MIJ - GA NAAR MIJN CROWDFUND PAGE

Lieve jij,

Nadat ik mijn eerste CD “Geschaafde Knieën, de 2e CD “Geschaafde Knieën Acoustic Live at Welcome Home” en mijn 3e CD “A Journey Within” heb gereleased en de mantra CD nog onderweg is, voel ik dat de tijd is aangebroken om al mijn Engelse muziek uit te gaan brengen.

Het kriebelt al lang en ik heb een boekenplank vol supergave nummers die heel graag de wereld in wil brengen!

Het opnemen en uitbrengen van muziek brengt een flink financieel plaatje met zich mee. Tot vandaag heb ik alles met liefde en volle overgave zelf gefinancierd en geïnvesteerd. Ik voel zo dat het de bedoeling is dit album op te gaan nemen, en daar heb ik jouw hulp nu bij nodig.

Je vind meer informatie op mijn crowdfund pagina 

HEALING CONCERT by KELSEY Kluijtmans

“Ik ben zo dankbaar voor mijn pad, vanuit mijn hart en ziel. Ik voel me zo dankbaar dat ik me herinner wat ik te doen heb hier op aarde.
… En dat is Muziek maken, mijn stem laten horen en mijn Ziel laten zingen! Dit is mijn grootste passie.

Ik nodig je uit om de muziek ook door jou heen te laten stromen.
Daar waar mijn Ziel wil zingen en het jou Hart wil openen.

Ik voel me intens dankbaar dat ik met mijn ziel jou mag raken. Dat je je laat raken, door datgene wat er door me heen beweegt. Waardoor we verbinding voelen en eenheid ervaren. Door de wisselwerking van geven en ontvangen voelen we nog meer ons innerlijke vuur branden. Ik kijk ernaar uit om mijn passie met jou te delen.

Muziek van hart tot hart.
Raken en geraakt worden.

In een pure staat van zijn. Voelen, verbinden en ervaren…
De stem, zo zuiver.

De teksten in de muziek die rechtstreeks vanuit de bron komen waarin ik niets ‘doe’, maar het gewoon door me heen laat stromen. Waarbij de energie haar werk doet, en alle emoties laat stromen. Mijn instrumenten vertalen wat erin en door me leeft.”

Kelsey

Ik geloof in en vertrouw op de helende kracht van muziek. Muziek kan je raken, woorden kunnen je raken. Ze kunnen je doen herinneren wie je in essentie bent. Wanneer je geraakt wordt door muziek, en er emoties gaan stromen, heffen de blokkades op. Opgeslagen emoties die vast kunnen zitten in je lichaam, komen weer in beweging, in motie.

Voel je welkom tijdens dit interactieve Healing concert. Waarbij we:

– Samen zijn
– Mediteren
– Voelen
– Verbinden
– Delen
– Ontvangen
– Zingen
– Stil zijn
– ZIJN

Kom je de magie proeven, voelen en ervaren?