Soundhealing

STEUN MIJ - GA NAAR MIJN CROWDFUND PAGE

Lieve jij,

Nadat ik mijn eerste CD “Geschaafde Knieën, de 2e CD “Geschaafde Knieën Acoustic Live at Welcome Home” en mijn 3e CD “A Journey Within” heb gereleased en de mantra CD nog onderweg is, voel ik dat de tijd is aangebroken om al mijn Engelse muziek uit te gaan brengen.

Het kriebelt al lang en ik heb een boekenplank vol supergave nummers die heel graag de wereld in wil brengen!

Het opnemen en uitbrengen van muziek brengt een flink financieel plaatje met zich mee. Tot vandaag heb ik alles met liefde en volle overgave zelf gefinancierd en geïnvesteerd. Ik voel zo dat het de bedoeling is dit album op te gaan nemen, en daar heb ik jouw hulp nu bij nodig.

Je vind meer informatie op mijn crowdfund pagina 

SOUNDHEALING

Je vraagt je misschien af, wat is dat eigenlijk, soundhealing? Soundhealing is een eeuwenoude praktijk die helende klanken en trillingen gebruikt om het lichaam en de geest in balans te brengen. Door het gebruik van verschillende instrumenten zoals klankschalen, gongs, stemvorken en mantra’s, creëer ik een resonantie die diep doordringt in het lichaam en de geest. Deze trillingen hebben het vermogen om blokkades op te heffen, spanning los te laten en het natuurlijke evenwicht te herstellen. Soundhealing biedt een unieke ervaring van diepe ontspanning, meditatie en innerlijke transformatie, waardoor het lichaam en de geest een staat van harmonie en heling kunnen bereiken. Het is een uitnodiging om de innerlijke reis aan te gaan, waarbij geluid en trillingen dienen als de gidsen op deze bijzondere weg naar zelfontdekking en balans.

SOUNDHEALING: EEN DIEPGAANDE ERVARING VAN RAKEN EN TRANSFORMEREN

Ik geloof dat muziek helend is. Mijn intentie met soundhealing is om met de klanken van verschillende instrumenten en met de stem, mensen te raken. Een doel tijdens een sessie kan zijn dat je een beter beeld van jezelf krijgt door inzichten die je opdoet tijdens je innerlijke reis. Jouw doel kan ook zijn om fysieke en-of emotionele blokkades op te heffen, (meer) te leren genieten en/of (diepe) ontspanning te ervaren. Soundhealing ondersteunt daarbij.

 

De vibraties die ontstaan door het gebruik van de stem en de klanken van de instrumenten dringen tot diep in de cellen van je lichaam door. Hierdoor kunnen emoties loskomen en blokkades oplossen. Sta jezelf toe de emoties er te laten zijn. Wanneer ze de ruimte krijgen, kun je leren ze gemakkelijker te verwerken en jezelf hierdoor beter in balans te voelen.

 

Wanneer je jezelf overgeeft aan de klanken en de aandacht naar binnen in jezelf keert kom je in een staat van diepe ontspanning. Vanuit deze staat van “Zijn” kunnen je lichaam en geest zich herstellen. 

SOUNDHEALING: EEN DIEPGAANDE ERVARING VAN RAKEN EN TRANSFORMEREN​

 

Soundhealing biedt talloze voordelen voor zowel de fysieke als de mentale gezondheid. Het helpt bij

  • Het verminderen van stress en angst
  • Het verbeteren van de slaapkwaliteit
  • Het verlichten van pijn
  • Het bevorderen van diepe ontspanning

De trillingen van de geluidsgolven hebben een harmoniserend effect op het zenuwstelsel, waardoor het lichaam in een staat van rust en herstel kan komen. Bovendien kan soundhealing ook bijdragen aan een verbeterde concentratie, verhoogde creativiteit en een gevoel van algeheel welzijn.

SOUNDHEALING ERVAREN? BOEK NU EEN INDIVIDUELE SESSIE OF WORKSHOP VOOR JOUW EVENT

Wil je de helende kracht van soundhealing ervaren? Gun jezelf de mogelijkheid om een thema dat op dit moment in je leven speelt op diep niveau te verkennen en te transformeren.

 

Tijdens een individuele sessie zet ik met mijn liefdevolle en ondersteunende benadering een veilige bedding neer waarin ik je begeleid op je innerlijke reis naar balans en welzijn.

 

Ik bied soundhealing ook aan als workshop voor jouw event. Laat je deelnemers wegzakken in een klankbad en in een staat van diepe ontspanning en welzijn komen.

Ik begrijp dat starten met soundhealing een behoorlijke stap kan zijn. Het is normaal om vragen te hebben en te willen weten of het iets voor jou is. Daarom bied ik een vrijblijvend gesprek aan van 15 minuten waarin we jouw specifieke behoeften en verwachtingen kunnen bespreken. Neem gerust contact met me op voor meer informatie.