Live muziek uitvaart

STEUN MIJ - GA NAAR MIJN CROWDFUND PAGE

Lieve jij,

Nadat ik mijn eerste CD “Geschaafde Knieën, de 2e CD “Geschaafde Knieën Acoustic Live at Welcome Home” en mijn 3e CD “A Journey Within” heb gereleased en de mantra CD nog onderweg is, voel ik dat de tijd is aangebroken om al mijn Engelse muziek uit te gaan brengen.

Het kriebelt al lang en ik heb een boekenplank vol supergave nummers die heel graag de wereld in wil brengen!

Het opnemen en uitbrengen van muziek brengt een flink financieel plaatje met zich mee. Tot vandaag heb ik alles met liefde en volle overgave zelf gefinancierd en geïnvesteerd. Ik voel zo dat het de bedoeling is dit album op te gaan nemen, en daar heb ik jouw hulp nu bij nodig.

Je vind meer informatie op mijn crowdfund pagina 

live muziek op een uitvaart

Bij het plannen van een uitvaart streven velen ernaar om een warme en betekenisvolle herdenking te creëren. In deze zoektocht naar troost en verbondenheid is live muziek een zorgvuldige toevoeging.

Laten we in contact komen om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Ik ben altijd super dankbaar om een onderdeel te mogen zijn van dit emotionele moment in jullie leven.