Prive sessies

BREATHWORK

ADEM = LEVEN

Zonder de ademhaling, zou je niet bestaan.

Door de ademhaling te observeren kun je veel inzichten krijgen in hoe je in het leven staat. Ook is de ademhaling, naast de stem en het beoefenen van yoga, een spiegel. Hoe je denkt, en hoe je je voelt heeft zijn uitwerking op het fysieke lichaam. De ademhaling is de brug tussen ons lichaam en geest.

Kun jij het leven omarmen en toelaten? Sta je je lichaam volledig toe om diep door te ademen? Of heb je de neiging om vast te willen houden?

Vaak houden we veel spanning vast in ons lichaam, en dit kan diverse oorzaken hebben. Denk bijvoorbeeld aan een schrikreactie, waarna je de ademhaling voor een kort moment vasthoudt.

De verbonden ademhaling

Met de verbonden ademhaling maak je een reis door je lichaam. Het geeft veel energie omdat je in een korte tijd veel zuurstof binnenlaat (prana), en voer je veel afvalstoffen af.

Je komt op een diepere laag in verbinding met jezelf en het geeft je letterlijk meer ruimte. Ook kan het blokkades opheffen, mentaal en emotioneel. Het kan ook zo zijn dat er zich in je reis diepe inzichten aandienen die je verder op je pad kunnen helpen.

Tijdens een breathwork workshop zullen we beginnen met een korte sharing circle. Daarna begeleiden we je in een meditatie en gaan we ademen met vervolgens een lange eindontspanning.