Cacaoceremonies

CACAOCEREMONY

Cacao drinken we in een ceremonie als hartopener waarbij we de beschermingsmechanismen rond het hart laten smelten. Laat de spirit van cacao je helpen om het hart te openen.


In een ceremonie neem ik je mee in een van stilte en bewustzijn om je te laten verbinden met je kern. Met het plaatsen van een intentie om je tijdens een cacaoceremonie te laten leiden.

“Cacao: the liquid of the Gods”

In de cacao zitten veel mineralen en antioxidanten die je zullen ondersteunen om je staat van zijn, je geest en ziel te zuiveren.
De cacao die we gebruiken is fair-trade en geoogst door mooie families waarbij we boeren kiezen die goed omgaan met het land, de natuur en elkaar.

De cacao die ik momenteel gebruik is van Sayahuana.

www.sayahuana.com

De energie van de cacao zal zuiverder zijn wanneer het proces van hoe het bewerkt wordt, eerlijk is. Door de mooie zielen: de mensen die een fijne manier van leven verdienen.

Cacao is een 100% natuurlijk product.

 

Doordat de cacao een hartopener is, is het heel fijn om met deze krachtige plant samen te werken tijdens een ander event. Denk aan een mantracirkel of stembevrijding avond. De energie wordt intenser voelbaar, en het ondersteund je om jezelf makkelijker te open te stellen voor emoties die door je heen willen stromen.